Precon Food logo Precon Food logo
  • Non-Food
  • Governance
  • Learning
Menu
Direct contact
  • Engels
  • Belgisch (Vlaams)
Skip to content
  • Home
  • Expertises
    • Kwaliteitsmanagement
      • Compliance & Certificering
      • QA Software
      • Ondernemersscan
    • Voedselveiligheid
      • HACCP
      • Database Gevarenanalyse
      • Voedselveiligheidscultuur
    • Regulatory affairs
      • Etiketteren
      • Specificatiebeheer
      • Food Law Guide
      • Zoekhulp wetgeving etikettering
    • Organisatieoptimalisatie
      • Coaching
      • MVO
    • Learning
  • Cases
  • Over ons
  • Werken bij
  • Actueel
  • Contact
  • Engels
  • Belgisch (Vlaams)
Precon Food logo
  • Home
  • Cases
  • Over ons
  • Werken bij
  • Actueel
  • Contact
Expertises
  • Kwaliteitsmanagement
    • Compliance & Certificering
    • QA Software
    • Ondernemersscan
  • Voedselveiligheid
    • HACCP
    • Database Gevarenanalyse
    • Voedselveiligheidscultuur
  • Regulatory affairs
    • Etiketteren
    • Specificatiebeheer
    • Food Law Guide
    • Zoekhulp wetgeving etikettering
  • Organisatieoptimalisatie
    • Coaching
    • MVO
  • Learning
    • Trainingskalender

Home Actueel

Stel uw vraag online

Afspraak maken

Proefabonnement aanvragen

NIEUWSBRIEF

Iedere maand op de hoogte van het laatste nieuws!

Weten wat er speelt op het gebied van food?
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief.

Ja, ik ontvang graag de nieuwsbrief!
Nee, bedankt.

Interessant Nieuws

Specificatiebeheer, wat een klus!

Ellis van Diermen
Ellis van Diermen
5 juni 2023

NVWA: ‘Zoekfunctie ‘Spieren & Gewrichten’ op website is een gezondheidsclaim’

Mijke Bokma
Mijke Bokma
15 mei 2023
etiketteringsregeling-voor duurzaam voedsel

Etiketteringsregeling voor duurzaam voedsel

Jasmijn Mencke
Jasmijn Mencke
10 mei 2023

Oeps! Een wetswijziging gemist.. hoe voorkom ik dat?

Roos van Kuijk
Roos van Kuijk
5 mei 2023

1 januari 2024 Nutri-Score definitief in Nederland

Jasmijn Mencke
Jasmijn Mencke
4 mei 2023

Hoe kom je aan een goede kwaliteitsmanager?

Anne Marij Kramer-Koster
Anne Marij Kramer-Koster

7 grote wijzigingen in IFS Food versie 8

Loes Smit
Loes Smit
1 mei 2023

Wat moet je weten over additieven?

Mijke Bokma
Mijke Bokma

Is bioplastics een duurzaam alternatief?

Christianne de Kort
Christianne de Kort
20 april 2023
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • …
  • 13
  • Volgende

Altijd op de hoogte

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Précon Consulting Group

  • Food
  • Non-Food
  • Governance
  • Learning

Contact

info@precon.group

Précon Consulting Group B.V.

Regulierenring 16
3981 LB Bunnik
Nederland

NL +31 (0)30 65 66 010

Précon Food Consultants bvba

Herkenrodesingel 4/3
3500 Hasselt
België

BE +32 (0)11 26 99 07

Expertises

  • Voedselveiligheid
    • Productkwaliteit
    • HACCP
    • Voedselveiligheidscultuur
  • Kwaliteitsmanagement
    • Compliance
    • Certificering
    • QA Software
    • Ondernemersscan
  • Regulatory Affairs
    • Etikettering
    • Specificatiebeheer
    • Food Law Guide
    • Zoekhulp wetgeving
  • Organisatieoptimalisatie
    • Procesverbetering
    • MVO
  • Learning
    • Trainingen

Onze cases

Nieuwe producten op de lijn betekent aanpassingen in het productieproces
Duijvestijn Tomaten

Nieuwe producten op de lijn betekent aanpassingen in het productieproces

HEMA leveranciers ondersteund middels support programma
Samenwerken aan efficiëntie

HEMA leveranciers ondersteund middels support programma

Altijd in control en up to date met Quasydoc, het complete QA online programma
Altijd in control en up to date met Quasydoc

Het complete QA online programma

Certificaten

  • Cedeo*erkend
    Organisatieadvies
  • Cedeo*erkend
    Bedrijfsopleidingen Maatwerk
  • ISO 9001:2015
    Bekijk certificaat(PDF)
  • NRTO – Nederlandse Raad
    voor Training en Opleiding
    Certificaat
    Gedragscode NRTO
Précon Food Management | Onderdeel van Précon Consulting Group B.V.
Privacy | Disclaimer | Algemene voorwaarden
© 2023: Précon Consulting Group B.V. | Sitemap | Linkpartners
We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat we je de best mogelijke ervaring op onze website kunnen aanbieden. Als je doorgaat met het gebruiken van de site, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.AccepterenPrivacybeleid