2 februari 2022

Gratis webinar voedselveiligheidscultuur (extra datum 17 maart)

Een goede voedselveiligheidscultuur bereik je door bij medewerkers de bewustwording te verhogen en het gedrag te verbeteren. Toch ligt het niet alleen bij de medewerkers. Om een goede voedselveiligheidscultuur te bewerkstelligen, is meer nodig. Het kwaliteitssysteem is natuurlijk van belang, net als het beleid en de doelen van de organisatie. Het uitdragen hiervan door het management is dan onontbeerlijk, want als de manager zich niet aan de regels houdt, is het moeilijk om de medewerkers ervan te overtuigen dat zij dat wel moeten doen.

Sinds de komst van BRC Food 8 is voedselveiligheidscultuur een belangrijk begrip geworden in de voedingsmiddelenindustrie. Het is opgenomen in de Codex Alimentarius en daarmee in alle GFSI-erkende standaarden, zoals IFS en FSSC22000. Levensmiddelenbedrijven moeten nu ook wettelijk zorgen voor het opzetten, in stand houden en bewijzen van een passende voedselveiligheidscultuur binnen het bedrijf. Maar hoe maak je dit inzichtelijk? En hoe maak je aantoonbaar hoe het met de voedselveiligheidscultuur gesteld is?

Précon een gratis webinar van een uur met daarin praktische handvatten hoe om te gaan met de wettelijk verplichte voedselveiligheidscultuureisen. Schrijf je hieronder in en ontvang een paar dagen van te voren de link om deel te nemen in je mailbox.

Nieuwe datum 17 maart, 17 februari vol

Er was enorm veel interesse voor de webinar van 17 februari 10:00, de inschrijvingen zijn hiervoor gesloten. We hebben besloten om de webinar op 17 maart 10.00 te herhalen! Inschrijvingen zijn gesloten. Heb je toch nog interesse? Neem contact met ons op via info@precon.group.

 

Auteur

Bas Moolenschot
Bas Moolenschot

Inschrijven nieuwsbrief Blijf op de hoogte