15 april 2020

Het verleden, het heden en de toekomst van HACCP: Deel 2 FSSC / ISO 22000

1 april publiceerde we de eerste video over de Food Safety Bow Tie. We presenteren nu de tweede video. De video gaat over de kracht van ISO 22000 en de manier waarop dit aansluit op het Food Safety Bow Tie.

Eerste video gemist?

Bekijk hier de eerste video

Twee internationale online trainingen

Binnenkort start de inschrijving voor twee internationale online trainingen. De eerste training heet “How to become a HACCP-expert” en is voor bedoeld voor al diegenen die op een professionele manier werkzaam zijn aan het verbeteren van de voedselveiligheid. Dus als jij werkt als kwaliteitsmanager, auditor of overheidsinspecteur dan is dit dé training om aan deel te nemen. De tweede training is de “Masterclass hazard- and risk management”. Deze training is bedoeld voor deelnemers die al ervaring hebben met de toepassing van HACCP en die hun kennis en vaardigheid graag verder willen ontwikkelen. Meer weten over dit onderwerp? Je kunt contact opnemen via +31 (0)30 – 65 66 010 of mail naar info@precon.group of kijk op onze expertisepagina voedselveiligheid.

Auteur

Paul Besseling
Paul Besseling

Inschrijven nieuwsbrief Blijf op de hoogte