Precon Food logo Precon Food logo
  • Non-Food
  • Governance
  • Learning
Menu
Direct contact
  • Engels
  • Belgisch (Vlaams)
Skip to content
  • Home
  • Expertises
    • Kwaliteitsmanagement
      • Compliance & Certificering
      • QA Software
      • Ondernemersscan
    • Voedselveiligheid
      • HACCP
      • Database Gevarenanalyse
      • Voedselveiligheidscultuur
    • Regulatory affairs
      • Etiketteren
      • Specificatiebeheer
      • Food Law Guide
      • Zoekhulp wetgeving etikettering
    • Organisatieoptimalisatie
      • Coaching
      • MVO
    • Learning
  • Cases
  • Over ons
  • Werken bij
  • Actueel
  • Contact
  • Engels
  • Belgisch (Vlaams)
Precon Food logo
  • Home
  • Cases
  • Over ons
  • Werken bij
  • Actueel
  • Contact
Expertises
  • Kwaliteitsmanagement
    • Compliance & Certificering
    • QA Software
    • Ondernemersscan
  • Voedselveiligheid
    • HACCP
    • Database Gevarenanalyse
    • Voedselveiligheidscultuur
  • Regulatory affairs
    • Etiketteren
    • Specificatiebeheer
    • Food Law Guide
    • Zoekhulp wetgeving etikettering
  • Organisatieoptimalisatie
    • Coaching
    • MVO
  • Learning
    • Trainingskalender

Home Actueel Pagina 2

Stel uw vraag online

Afspraak maken

Proefabonnement aanvragen

NIEUWSBRIEF

Iedere maand op de hoogte van het laatste nieuws!

Weten wat er speelt op het gebied van food?
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief.

Ja, ik ontvang graag de nieuwsbrief!
Nee, bedankt.

Interessant Nieuws

Benaming vlees- en visvervangers, wat wel en wat niet?

Mijke Bokma
Mijke Bokma
12 april 2022

Zonnebloemolie niet meer in de receptuur, nog wel op het etiket

Jael Lambers
Jael Lambers
31 maart 2022

Cultuur: van normeis naar AMBITIE

Anne Marij Kramer-Koster
Anne Marij Kramer-Koster
28 maart 2022

‘Partner of choice’ onderzoek: Précon op nr. 1.

Marcel Tijhuis
Marcel Tijhuis
22 maart 2022

Niet goedgekeurd en toch op de markt? De laatste stand van zaken rondom CBD in voeding

Najda Kajdic
Najda Kajdic
3 maart 2022

Gratis webinar voedselveiligheidscultuur (extra datum 17 maart)

Bas Moolenschot
Bas Moolenschot
2 februari 2022

Quasydoc lanceert mobiele app voor Technisch onderhoud én vernieuwt QD-Collect

Bas Moolenschot
Bas Moolenschot
26 januari 2022

‘Verplichte etikettering alcoholhoudende dranken effectiever dan zelfregulering’

Najda Kajdic
Najda Kajdic
5 januari 2022

Wilt u ook een clean label? Dit moet u weten

Mijke Bokma
Mijke Bokma
16 december 2021
  • Vorige
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • …
  • 9
  • Volgende

Altijd op de hoogte

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Précon Consulting Group

  • Food
  • Non-Food
  • Governance
  • Learning

Contact

info@precon.group

Précon Consulting Group B.V.

Regulierenring 16
3981 LB Bunnik
Nederland

NL +31 (0)30 65 66 010

Précon Food Consultants bvba

Herkenrodesingel 4/3
3500 Hasselt
België

BE +32 (0)11 26 99 07

Expertises

  • Voedselveiligheid
    • Productkwaliteit
    • HACCP
    • Voedselveiligheidscultuur
  • Kwaliteitsmanagement
    • Compliance
    • Certificering
    • QA Software
    • Ondernemersscan
  • Regulatory Affairs
    • Etikettering
    • Specificatiebeheer
    • Food Law Guide
    • Zoekhulp wetgeving
  • Organisatieoptimalisatie
    • Procesverbetering
    • MVO
  • Learning
    • Trainingen

Onze cases

Van Geloven
Van Geloven

Wijziging van productielocatie heeft zeker gevolgen voor specificaties en etiketten

HEMA leveranciers ondersteund middels support programma
Samenwerken aan efficiëntie

HEMA leveranciers ondersteund middels support programma

Westland Salades B.V.
Westland Salades BV

Allergenenmanagement

Certificaten

  • Cedeo*erkend
    Organisatieadvies
  • Cedeo*erkend
    Bedrijfsopleidingen Maatwerk
  • ISO 9001:2015
    Bekijk certificaat(PDF)
  • NRTO – Nederlandse Raad
    voor Training en Opleiding
    Certificaat
    Gedragscode NRTO (PDF)
Précon Food Management | Onderdeel van Précon Consulting Group B.V.
Privacy | Disclaimer | Algemene voorwaarden
© 2022: Précon Consulting Group B.V. | Sitemap | Linkpartners
We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat we je de best mogelijke ervaring op onze website kunnen aanbieden. Als je doorgaat met het gebruiken van de site, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.AccepterenPrivacybeleid