Precon Food logo Precon Food logo
  • Non-Food
  • Governance
  • Learning
Menu
Direct contact
  • Engels
  • Belgisch (Vlaams)
Skip to content
  • Home
  • Expertises
    • Kwaliteitsmanagement
      • Compliance & Certificering
      • QA Software
      • Ondernemersscan
    • Voedselveiligheid
      • HACCP
      • Database Gevarenanalyse
      • Voedselveiligheidscultuur
    • Regulatory affairs
      • Etiketteren
      • Specificatiebeheer
      • Food Law Guide
      • Zoekhulp wetgeving etikettering
    • Organisatieoptimalisatie
      • Coaching
      • MVO
    • Learning
  • Cases
  • Over ons
  • Werken bij
  • Actueel
  • Contact
  • Engels
  • Belgisch (Vlaams)
Precon Food logo
  • Home
  • Cases
  • Over ons
  • Werken bij
  • Actueel
  • Contact
Expertises
  • Kwaliteitsmanagement
    • Compliance & Certificering
    • QA Software
    • Ondernemersscan
  • Voedselveiligheid
    • HACCP
    • Database Gevarenanalyse
    • Voedselveiligheidscultuur
  • Regulatory affairs
    • Etiketteren
    • Specificatiebeheer
    • Food Law Guide
    • Zoekhulp wetgeving etikettering
  • Organisatieoptimalisatie
    • Coaching
    • MVO
  • Learning
    • Trainingskalender

Home Actueel Pagina 4

Stel uw vraag online

Afspraak maken

Proefabonnement aanvragen

NIEUWSBRIEF

Iedere maand op de hoogte van het laatste nieuws!

Weten wat er speelt op het gebied van food?
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief.

Ja, ik ontvang graag de nieuwsbrief!
Nee, bedankt.

Interessant Nieuws

Duurzaamheidsclaims

Anna ten Caat
Anna ten Caat
2 maart 2021

Etikettering na de Brexit: wat verandert?

Najda Kajdic
Najda Kajdic
26 januari 2021

Etikettering van diervoeding in de EU en daarbuiten

Anna ten Caat
Anna ten Caat
22 januari 2021

BRC Storage and Distribution versie 4

Sven Reintjens
Sven Reintjens
20 januari 2021

Publicatie nieuwe General Principles of Food Hygiene (GPFH) – Codex Alimentarius

Paul Besseling
Paul Besseling
13 januari 2021

De Nutri-Score: hoe staat het er voor?

Najda Kajdic
Najda Kajdic
6 januari 2021

Een stap dichter bij etikettering van alcoholische dranken

Najda Kajdic
Najda Kajdic
9 december 2020

Hoe betrouwbaar is uw productdata?

Bas Moolenschot
Bas Moolenschot
4 december 2020

Terugblik op 25 jaar HACCP

Paul Besseling
Paul Besseling
16 november 2020
  • Vorige
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • …
  • 9
  • Volgende

Altijd op de hoogte

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Précon Consulting Group

  • Food
  • Non-Food
  • Governance
  • Learning

Contact

info@precon.group

Précon Consulting Group B.V.

Regulierenring 16
3981 LB Bunnik
Nederland

NL +31 (0)30 65 66 010

Précon Food Consultants bvba

Herkenrodesingel 4/3
3500 Hasselt
België

BE +32 (0)11 26 99 07

Expertises

  • Voedselveiligheid
    • Productkwaliteit
    • HACCP
    • Voedselveiligheidscultuur
  • Kwaliteitsmanagement
    • Compliance
    • Certificering
    • QA Software
    • Ondernemersscan
  • Regulatory Affairs
    • Etikettering
    • Specificatiebeheer
    • Food Law Guide
    • Zoekhulp wetgeving
  • Organisatieoptimalisatie
    • Procesverbetering
    • MVO
  • Learning
    • Trainingen

Onze cases

Feilloos door de ISO en BRC audits
Sylvaphane Group B.V.

Feilloos door de ISO en BRC audits

Westland Salades B.V.
Westland Salades BV

Allergenenmanagement

Jumbo ontzorgd in specificatiebeheer
Jumbo Supermarkten

Jumbo wordt ontzorgd in specificatiebeheer

Certificaten

  • Cedeo*erkend
    Organisatieadvies
  • Cedeo*erkend
    Bedrijfsopleidingen Maatwerk
  • ISO 9001:2015
    Bekijk certificaat(PDF)
  • NRTO – Nederlandse Raad
    voor Training en Opleiding
    Certificaat
    Gedragscode NRTO (PDF)
Précon Food Management | Onderdeel van Précon Consulting Group B.V.
Privacy | Disclaimer | Algemene voorwaarden
© 2022: Précon Consulting Group B.V. | Sitemap | Linkpartners
We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat we je de best mogelijke ervaring op onze website kunnen aanbieden. Als je doorgaat met het gebruiken van de site, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.AccepterenPrivacybeleid