Precon Food logo Precon Food logo
  • Non-Food
  • Governance
  • Learning
Menu
Direct contact
  • Engels
  • Belgisch (Vlaams)
Skip to content
  • Home
  • Expertises
    • Kwaliteitsmanagement
      • Compliance & Certificering
      • QA Software
      • Ondernemersscan
    • Voedselveiligheid
      • HACCP
      • Database Gevarenanalyse
      • Voedselveiligheidscultuur
    • Regulatory affairs
      • Etiketteren
      • Specificatiebeheer
      • Food Law Guide
      • Zoekhulp wetgeving etikettering
    • Organisatieoptimalisatie
      • Coaching
    • Learning
    • Duurzaamheid
  • Cases
  • Over ons
  • Werken bij
  • Actueel
  • Contact
  • Engels
  • Belgisch (Vlaams)
Precon Food logo
  • Home
  • Cases
  • Over ons
  • Werken bij
  • Actueel
  • Contact
Expertises
  • Kwaliteitsmanagement
    • Compliance & Certificering
    • QA Software
    • Ondernemersscan
  • Voedselveiligheid
    • HACCP
    • Database Gevarenanalyse
    • Voedselveiligheidscultuur
  • Regulatory affairs
    • Etiketteren
    • Specificatiebeheer
    • Food Law Guide
    • Zoekhulp wetgeving etikettering
  • Organisatieoptimalisatie
    • Coaching
    • Duurzaamheid
  • Learning
    • Trainingskalender

Home Actueel Pagina 4

Stel uw vraag online

Afspraak maken

Proefabonnement aanvragen

NIEUWSBRIEF

Iedere maand op de hoogte van het laatste nieuws!

Weten wat er speelt op het gebied van food?
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief.

Ja, ik ontvang graag de nieuwsbrief!
Nee, bedankt.

Interessant Nieuws

Ben jij handelaar of producent van biologische producten?

Christianne de Kort
Christianne de Kort
7 november 2022

Etikettering na de Brexit: wettelijke overgangstermijn verlengd

Emma Luca Bebseler
Emma Luca Bebseler
13 oktober 2022

Interpretatie vermelding kruisbesmetting op etiket soms nog onduidelijk

Najda Kajdic
Najda Kajdic
7 oktober 2022

EFSA adviseert maximaal 4 porties vis per week

Mijke Bokma
Mijke Bokma
9 september 2022

Europese Unie pakt plasticsoep aan: nieuwe regels voor wegwerpplastic

Emma Luca Bebseler
Emma Luca Bebseler
26 augustus 2022

Allergenen op het etiket? Dit zijn de etiketteringsvoorschriften

Mijke Bokma
Mijke Bokma
23 augustus 2022

Gratis webinar – Upgrade je inspectierondes

Bas Moolenschot
Bas Moolenschot
19 augustus 2022

Belangrijkste wijzigingen BRCGS Food versie 9

Madelon Holland
Madelon Holland
18 augustus 2022

Levensmiddelen online verkopen? Voorkom schadeclaims met correcte informatie

Emma Luca Bebseler
Emma Luca Bebseler
16 augustus 2022
  • Vorige
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • …
  • 13
  • Volgende

Altijd op de hoogte

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Précon Consulting Group

  • Food
  • Non-Food
  • Governance
  • Learning

Contact

info@precon.group

Précon Consulting Group B.V.

Regulierenring 16
3981 LB Bunnik
Nederland

NL +31 (0)30 65 66 010

Précon Food Consultants bvba

Herkenrodesingel 4/3
3500 Hasselt
België

BE +32 (0)11 26 99 07

Expertises

  • Voedselveiligheid
    • Productkwaliteit
    • HACCP
    • Voedselveiligheidscultuur
  • Kwaliteitsmanagement
    • Compliance
    • Certificering
    • QA Software
    • Ondernemersscan
  • Regulatory Affairs
    • Etikettering
    • Specificatiebeheer
    • Food Law Guide
    • Zoekhulp wetgeving
  • Organisatieoptimalisatie
    • Procesverbetering
    • Duurzaamheid
  • Learning
    • Trainingen

Onze cases

Précon ondersteunt start-up Carezzo Nutrition
Carezzo Nutrition

Précon ondersteunt start-up

Feilloos door de ISO en BRC audits
Sylvaphane Group B.V.

Feilloos door de ISO en BRC audits

Westland Salades B.V.
Westland Salades BV

Allergenenmanagement

Certificaten

  • Cedeo*erkend
    Organisatieadvies
  • Cedeo*erkend
    Bedrijfsopleidingen Maatwerk
  • ISO 9001:2015
    Bekijk certificaat(PDF)
  • NRTO – Nederlandse Raad
    voor Training en Opleiding
    Certificaat
    Gedragscode NRTO
Précon Food Management | Onderdeel van Précon Consulting Group B.V.
Privacy | Disclaimer | Algemene voorwaarden
© 2023: Précon Consulting Group B.V. | Sitemap | Linkpartners
We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat we je de best mogelijke ervaring op onze website kunnen aanbieden. Als je doorgaat met het gebruiken van de site, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.AccepterenPrivacybeleid