Precon Food logo Precon Food logo
  • Non-Food
  • Governance
  • Learning
Menu
Direct contact
  • Engels
  • Belgisch (Vlaams)
Skip to content
  • Home
  • Expertises
    • Kwaliteitsmanagement
      • Compliance & Certificering
      • QA Software
      • Ondernemersscan
    • Voedselveiligheid
      • HACCP
      • Database Gevarenanalyse
      • Voedselveiligheidscultuur
    • Regulatory affairs
      • Etiketteren
      • Specificatiebeheer
      • Food Law Guide
      • Zoekhulp wetgeving etikettering
    • Organisatieoptimalisatie
      • Coaching
      • MVO
    • Learning
  • Cases
  • Over ons
  • Werken bij
  • Actueel
  • Contact
  • Engels
  • Belgisch (Vlaams)
Precon Food logo
  • Home
  • Cases
  • Over ons
  • Werken bij
  • Actueel
  • Contact
Expertises
  • Kwaliteitsmanagement
    • Compliance & Certificering
    • QA Software
    • Ondernemersscan
  • Voedselveiligheid
    • HACCP
    • Database Gevarenanalyse
    • Voedselveiligheidscultuur
  • Regulatory affairs
    • Etiketteren
    • Specificatiebeheer
    • Food Law Guide
    • Zoekhulp wetgeving etikettering
  • Organisatieoptimalisatie
    • Coaching
    • MVO
  • Learning
    • Trainingskalender

Home Actueel Pagina 9

Stel uw vraag online

Afspraak maken

Proefabonnement aanvragen

NIEUWSBRIEF

Iedere maand op de hoogte van het laatste nieuws!

Weten wat er speelt op het gebied van food?
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief.

Ja, ik ontvang graag de nieuwsbrief!
Nee, bedankt.

Interessant Nieuws

Het grote kwaliteitscongres 2019: “aandacht is het nieuwe goud”

Marco Bakker
Marco Bakker
14 mei 2019
IFS publiceert draft IFS broker versie 3

IFS publiceert draft IFS broker versie 3

Bas Moolenschot
Bas Moolenschot
6 mei 2019

Voorlopig wetsvoorstel oneerlijke handelspraktijken

Florianne Seldenrust
Florianne Seldenrust
15 april 2019

Gevolgen van de Brexit voor het etiketteren van voedingsmiddelen

Jaap Kluifhooft
Jaap Kluifhooft
4 maart 2019

Précon Quality Platform

Rien van Alphen
Rien van Alphen
24 januari 2019

Vernieuwde ISO 22000 zet de toon

Paul Besseling
Paul Besseling
21 januari 2019

2019 wordt het jaar van de vernieuwde standaarden

Marco Bakker
Marco Bakker
18 januari 2019

Draft versie BRC Packaging Materials 6 gepubliceerd

Bas Moolenschot
Bas Moolenschot
10 december 2018

Terugblik klantendag – 25 jaar Précon

Ellis van Diermen
Ellis van Diermen
2 februari 2018
  • Vorige
  • 1
  • …
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9

Altijd op de hoogte

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Précon Consulting Group

  • Food
  • Non-Food
  • Governance
  • Learning

Contact

info@precon.group

Précon Consulting Group B.V.

Regulierenring 16
3981 LB Bunnik
Nederland

NL +31 (0)30 65 66 010

Précon Food Consultants bvba

Herkenrodesingel 4/3
3500 Hasselt
België

BE +32 (0)11 26 99 07

Expertises

  • Voedselveiligheid
    • Productkwaliteit
    • HACCP
    • Voedselveiligheidscultuur
  • Kwaliteitsmanagement
    • Compliance
    • Certificering
    • QA Software
    • Ondernemersscan
  • Regulatory Affairs
    • Etikettering
    • Specificatiebeheer
    • Food Law Guide
    • Zoekhulp wetgeving
  • Organisatieoptimalisatie
    • Procesverbetering
    • MVO
  • Learning
    • Trainingen

Onze cases

Altijd in control en up to date met Quasydoc, het complete QA online programma
Altijd in control en up to date met Quasydoc

Het complete QA online programma

HEMA leveranciers ondersteund middels support programma
Samenwerken aan efficiëntie

HEMA leveranciers ondersteund middels support programma

Feilloos door de ISO en BRC audits
Sylvaphane Group B.V.

Feilloos door de ISO en BRC audits

Certificaten

  • Cedeo*erkend
    Organisatieadvies
  • Cedeo*erkend
    Bedrijfsopleidingen Maatwerk
  • ISO 9001:2015
    Bekijk certificaat(PDF)
  • NRTO – Nederlandse Raad
    voor Training en Opleiding
    Certificaat
    Gedragscode NRTO (PDF)
Précon Food Management | Onderdeel van Précon Consulting Group B.V.
Privacy | Disclaimer | Algemene voorwaarden
© 2022: Précon Consulting Group B.V. | Sitemap | Linkpartners
We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat we je de best mogelijke ervaring op onze website kunnen aanbieden. Als je doorgaat met het gebruiken van de site, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.AccepterenPrivacybeleid