26 maart 2020

Précon bedankt je en helpt verder als je er niet meer uit komt

Naast alle medewerkers in de zorg die terecht een warm applaus krijgen, willen we ook alle medewerkers in de levensmiddelenketen een warm hart toe dragen. Dankzij jullie allemaal is er nog steeds een compleet assortiment te verkrijgen en worden ziekenhuizen en verpleeghuizen voorzien van gezonde voeding.

Omdat we beseffen dat ook jullie te maken hebben met zieken, onvolledige bezettingen, plotselinge aanpassing in vraag en andere bijbehorende uitdagingen willen we jullie graag helpen op een veilige afstand.

Dus, is je kwaliteitsmanager ziek en weet je niet hoe je een microbiologische uitslag moet interpreteren, moet je opeens een questionnaire in vullen met lastige vragen of moet je uitwijken naar een andere leverancier voor verpakkingsmateriaal en weet je niet hoe dit te beoordelen, wij helpen je.

Kortom, krijg je vragen waar je geen antwoord op weet of heb je behoefte om even te sparren met een deskundige? Aarzel niet en vraag ons om hulp. Wij zijn bereikbaar op info@precon.group of NL +31 (0)30 65 66 010 of BE +32 (0)11 26 99 07. Wij zullen je kosteloos zo spoedig en zo goed mogelijk helpen.

Samen overwinnen we Corona!

Précon dienstverlening en Corona:

Précon heeft de volgende voorzorgsmaatregelen genomen om onze consultants te beschermen en continuïteit in onze diensten te waarborgen voor alle werkzaamheden die wij voor jullie uitvoeren:

  • Wanneer onze consultant welkom is bij jullie bedrijf, dan mag de consultant de dienstverlening bij jullie op locatie voortzetten, mits deze geen verkoudheidsklachten of koorts heeft:voor onze Belgische klanten gelden andere maatregelen;
  • Wanneer onze consultants om welke reden dan ook niet bij jullie op het bedrijf kan werken, werken zij vanuit huis. Zij blijven te allen tijden in staat om te reageren op jullie verzoeken via telefoon, videoconferentie of e-mail. Onze consultants beschikken allen over passende faciliteiten om ervoor te zorgen dat onze dienstverlening aan jullie door kan blijven gaan.

Ook in deze roerige tijden kunnen wij trainingen verzorgen. Jullie personeel kan gemakkelijk gebruik maken van ons uitgebreide e-learning aanbod: https://www.preconlearning.nl/trainingen/

Wij hopen dat onze inspanningen bijdragen aan het minimaliseren van nadelige gevolgen door het coronavirus. Wij danken jullie voor het vertrouwen.

Auteur

Anne Marij Kramer-Koster
Anne Marij Kramer-Koster

Inschrijven nieuwsbrief Blijf op de hoogte