30 september 2019

Précon biedt totaalconcept middels Quasydoc

De professionals van Précon krijgen bij de klant regelmatig digitaliseringsvraagstukken voorgelegd. Bijvoorbeeld de vraag om de berekening van voedingswaarden en Nutriscore te automatiseren, hoe het proces rondom specificatiebeheer kan worden vereenvoudigd en hoe grip te krijgen op de structurele opvolging van hygiënerondes.

Naast compliance, speelt het doorvoeren van toekomstgerichte verbeteringen een grote rol op de kwaliteitsafdeling. De kwaliteitsmanager heeft steeds vaker een belangrijke rol binnen het managementteam. De ontwikkelingen vragen om een efficiënte aanpak ten aanzien van het verzamelen en interpreteren van kwaliteitsgegevens.

Om een compleet antwoord te kunnen bieden is Précon een strategische samenwerking aangegaan met Quasydoc.

Quasydoc is een cloud-oplossing ter ondersteuning van het kwaliteitsmanagementsysteem, zoals documentmanagement, klachtenbeheer, specificatiebeheer, leveranciersklachten, traceerbaarheid en nog veel meer. Ook biedt Quasydoc een volledig geïntegreerde ERP-software oplossing en kan een koppeling gemaakt worden met ERP systemen, zoals Navision en Exact.

De kwaliteitsmanagers van Précon adviseren en begeleiden met de implementatie en acceptatie van het systeem in de organisatie. Marcel Tijhuis, managing director van Précon Consulting Group, verwoordt het als volgt: “Door het aanbieden van Quasydoc aan onze klanten zijn we in staat een totaaloplossing te bieden.”

Door de combinatie van de cloud-oplossing met consultancy worden kwaliteitsgegevens te allen tijde geborgd en vindt continu verbetering plaats op het gebied van kwaliteit.

Meer informatie

Auteur

Corry Tichelaar
Corry Tichelaar

Inschrijven nieuwsbrief Blijf op de hoogte