24 augustus 2020

Quasydoc koppelt uw data nu ook met PSinFoodservice en GS1

Staat uw productinformatie ook in meerdere portals, zoals PSinFoodservice en GS1? Het overnemen van uw productinformatie in deze portals is vaak een tijdrovende en foutgevoelige klus. Met Quasydoc is dat vanaf heden verleden tijd.

Quasydoc is een online kwaliteitsmanagementsysteem voor de voedingsmiddelenindustrie. U kunt met dit systeem al uw grondstoffen, recepturen en specificaties eenvoudig opstellen en beheren, evenals uw leveranciersgegevens, klachten en documenten. Vanaf nu is het dus ook mogelijk deze productspecificaties vanuit Quasydoc naar uw klanten te communiceren via PSinFoodservice en GS1. Door de koppeling tussen deze portals en Quasydoc, worden eventuele aanpassingen direct gesynchroniseerd. Dit betekent dat u niet meer handmatig de portals van PSinFoodservice of GS1 hoeft te vullen. Hierdoor bespaart u niet alleen tijd, ook de kans op het maken van fouten wordt aanzienlijk gereduceerd.

Aan de slag?

Meer informatie over Quasydoc vindt u hier. Daarnaast gaan we uiteraard graag met u in gesprek om de toegevoegde waarde van Quasydoc voor uw organisatie te bespreken. U kunt daarvoor contact opnemen via +31 (0)30 – 65 66 010 of mail naar info@precon.group

Auteur

Bas Moolenschot
Bas Moolenschot

Inschrijven nieuwsbrief Blijf op de hoogte