26 januari 2022

Quasydoc lanceert mobiele app voor Technisch onderhoud én vernieuwt QD-Collect

Wist u dat Quasydoc naast de kwaliteitsmodules ook over een module Technisch onderhoud beschikt? Quasydoc lanceert nu de mobiele app QD-Tech, waarmee het registreren van onderhoud een koud kunstje wordt.

Een goed beheer van het technisch onderhoud van je machinepark wordt steeds belangrijker. Met de mobiele app van QD-Tech is het mogelijk om apparatuur, met behulp van een barcode, te identificeren. Zo registreert u razendsnel uw onderhoudsactiviteiten. Ook kunt u met behulp van QD-Tech direct aantoonbaar de vrijgave van de apparatuur doen. Zo werk je conform de eisen gesteld in de norm.

Door gebruik te maken van QD-Tech heeft u direct de onderhoudsregistratie per machine beschikbaar. Ook genereert u via een automatische tijdsregistratie eenvoudig inzicht in de shutdown als gevolg van het onderhoud. Hiermee bent u beter in staat beter te sturen op preventief onderhoud, waardoor de efficiëntie van uw productieproces wordt verhoogd.

QD Collect

Naast de nieuwe app QD-Tech is ook de applicatie voor het registreren van (parameter)metingen aan de lijn, QD-Collect, volledig vernieuwd. De applicatie heeft een geheel nieuwe user interface gekregen en maakt het mogelijk instructies, bijvoorbeeld voor machine instellingen of het meten van parameters, via de applicatie direct beschikbaar te maken voor operators.

Meer weten?

Wilt u meer weten over de toegevoegde waarde van Quasydoc voor uw organisatie? We laten deze graag aan u zien. U kunt daarvoor contact opnemen via +31 (0)30 – 65 66 010 of mail naar info@precon.group.

Auteur

Bas Moolenschot
Bas Moolenschot

Inschrijven nieuwsbrief Blijf op de hoogte