Enkele voorbeelden van Onze Cases

Carezzo Nutrition

Précon ondersteunt start-up

Carezzo is een nieuw voedingsmerk gevestigd in Helmond. Dit bedrijf vermarkt eiwitverrijkte basisvoeding, zoals sappen, soepen, brood, banket, roomijs en maaltijden voor doelgroepen met speciale voedingsbehoeften.

Bekijk de case
Duijvestijn Tomaten

Nieuwe producten op de lijn betekent aanpassingen in het productieproces

Voor de herziening van onze HACCP-studie en de risicoanalyse schakelden wij zonder twijfel wederom Précon in.

Bekijk de case
Danone Nutricia Reseach

FSSC22000 certificering met ruimte voor innovatie

Al sinds 1896 heeft Nutricia de missie om bij te dragen aan een goede gezondheid van zuigelingen en van kwetsbare groepen met een ziekte of aandoening die speciale voeding vereist. In Utrecht is het Danone Nutricia Research Centre gevestigd, waar onderzoek plaatsvindt en wetenschappelijke inzichten worden vertaald naar nieuwe producten.

Bekijk de case
Samenwerken aan efficiëntie

HEMA leveranciers ondersteund middels support programma

HEMA heeft al sinds 1926 als doel heeft het leven van haar klanten beter, makkelijker en leuker te maken. De beste kwaliteit en mooi design voor iedereen beschikbaar tegen een goede prijs. Met bijna 800 winkels in twaalf landen en wekelijks 6 miljoen bezoekers is HEMA onbetwist de nummer één in het aanbod van producten voor dagelijks gebruik.

Bekijk de case
Jumbo Supermarkten

Précon is veelzijdig partner voor de kwaliteitsafdeling van Jumbo

Jumbo Supermarkten is een van de grootste retailers van ons land. Met een wisselend assortiment van maar liefst 10.000 Private Label producten is specificatiebeheer van groot belang.

Bekijk de case
Sylvaphane Group B.V.

Feilloos door de ISO en BRC audits

Sylvaphane Holland en Sylvaphane Plastics hebben zich volledig gespecialiseerd in het maken en leveren van folies voor het verpakken van levensmiddelen. Op dit terrein biedt het bedrijf een uitgebreid assortiment folies, met voor elk type levensmiddel precies het juiste materiaal.

Bekijk de case
Altijd in control en up to date met Quasydoc

Het complete QA online programma

Americol ontwikkelt, produceert en distribueert producten voor huidverzorging en handhygiëne, reinigingsproducten, handzepen, desinfectiemiddelen en onderhoudsproducten voor zowel industrieel als huishoudelijk gebruik.

Bekijk de case
Westland Salades BV

Allergenenmanagement

Westland Salades BV produceert de welbekende salades in goudkleurige aluminiumbakjes met een gekleurd lepeltje. Het verwerken van goede en verse ingrediënten tot het eindproduct is een ambachtelijk proces dat al 50 jaar doorlopen wordt.

Bekijk de case
Ontzorgen, borgen en overdragen

Konings Drinks n.v.

Konings Drinks n.v. is als familiebedrijf opgericht in 1946 en via een management buy-out in 2008 overgenomen door de huidige eigenaren.

Bekijk de case
Van Geloven

Wijziging van productielocatie heeft zeker gevolgen voor specificaties en etiketten

Sinds enkele jaren is Précon actief bij snackfabrikant Ad van Geloven. Op dit moment vindt een grootschalig relocatieproject plaats.

Bekijk de case

Altijd op de hoogte

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Kantoor België is verhuisd! Het nieuwe adres is: Franklin Rooseveltplaats 12 bus 6, 8ste verdieping, 2060 Antwerpen

X