Inzicht en resultaten door Coaching voor professionals

Loop je tegen een probleem aan op je werk? Wil je verandering teweeg brengen, maar lukt dat niet? Vind je het lastig voor je mening uit te komen in een overleg? Weet je niet meer wat eerst aan te pakken? Coaching kan je helpen.

Coaching laat je kennismaken met je onbewuste manier van handelen, zodat je tot bepaalde inzichten komt. Van daaruit zet je stappen richting jouw doelen en kun je kiezen voor een effectieve strategie. Je wordt gestimuleerd het heft in eigen handen te nemen. Veranderingen komen immers alleen tot stand wanneer eigenaarschap en betrokkenheid is verankerd in jezelf.

Met als resultaat: je leert jezelf kennen en maakt daardoor sneller en betere keuzes die bij jou én je organisatie passen.

Afspraak maken
<Of bel NL +31 (0)30 65 66 010

Onze coaches

Anne Marij Kramer-Koster

Ik ben een ervaren consultant en vind het belangrijk om aandacht te hebben voor de mens in de organisatie. Om niet alleen inhoudelijk, maar ook de persoon zelf te kunnen helpen heb ik een opleiding coaching afgerond bij Hogeschool Windesheim.

Mijn aanpak is no-nonsens, nuchter, praktisch en resultaatgericht. Ik combineer mijn inhoudelijke kennis met de vaardigheid coaching. Door goed te luisteren, vragen te stellen en waar nodig te confronteren, kom ik bij de kern en help ik je resultaten te bereiken.
Werkvormen waar ik graag mee werk zijn Voice Dialogue, neuro linguïstisch programmeren (NLP) en scenische reconstructie.

Precon Food - Coaching

Martine Zoungrana

Al 15 jaar geregistreerd trainer en coach, en ik leer nog elke dag bij. Ik heb een passie voor ontwikkeling van mens en organisatie. Mijn specialisaties zijn cultuurverandering in organisaties, team-coaching en (persoonlijk) leiderschap.

De kern is oplossingsgericht coachen, op jouw werkplek, of juist buiten je werkomgeving, misschien wel tijdens een wandeling. Ik luister en stel vragen zonder oordeel, waardoor jij meer inzicht krijgt in jezelf en hoe je je omgeving beïnvloedt. Daarbij maak ik gebruik van modellen die in jouw situatie het beste werken. Het kan bijvoorbeeld gaan over informeel leiderschap, verschillende aspecten van communicatie, sturen op gewenst gedrag, Covey, RET of kerndiagrammen. Alles wat nodig is om jou de nodige stappen te laten nemen.

Precon Food - Coaching

Onze aanpak

Coaching is een traject op maat, afgestemd op jouw wensen. Tijdens een vrijblijvend kennismakingsgesprek kijken we of er een ‘klik’ is en brengen we je dilemma, doel of vraag in kaart.

Tijdens het coachingstraject begeleiden onze coaches je in meerdere sessies. De duur van het traject hangt af van het resultaat waar we ons op richten en is specifiek gericht op jou persoonlijke ontwikkelwens.

Neem contact op
Of bel NL +31 (0)30 65 66 010

Veelgestelde vragen

Waarom kiezen voor Précon als ik op zoek ben naar coaching?
Soms is niet de inhoudelijke kennis het probleem, maar mist het effectieve gedrag om tot een verandering te komen. In deze situatie kent Précon als geen ander de problematiek in een (productie-)organisatie en kunnen we je door middel van coaching helpen de volgende stap te zetten. Zo helpen we jou en de organisatie waarvoor je werkt vooruit.
Welke ervaring hebben de coaches van Précon?
Précon werkt met opgeleide, professionele coaches. Zij hebben jarenlange werkervaring in bedrijven in de levensmiddelenindustrie, wat hen helpt om als coach aan te sluiten bij de werkcontext en de dilemma’s die je in je werk als professional tegenkomt.

Tijdens de begeleiding door onze coaches worden de normen van de NOBCO gehanteerd.
Hoe gaat het coachingstraject in zijn werk?
Wanneer je behoefte hebt om de volgende stap in je ontwikkeling te maken, jou doelen te formuleren en die te realiseren, dan neem je contact op met Précon. Tijdens een kosteloos kennismakingsgesprek kijken jij en de coach of er een ‘klik’ is en of jouw vraag coachbaar is. Het gesprek kan naar wens plaatsvinden op ons kantoor, jouw bedrijf, neutraal terrein, online of telefonisch.

Wanneer jullie starten met het coachingstraject zijn de doelen helder en helpt de coach je die te realiseren. Een gemiddeld coachingstraject duurt 5-7 sessies van maximaal 75 minuten.
Wat is coaching on-the-job?
Kom je vanuit een ander werkveld in het vakgebied kwaliteit terecht of kom je net van school en heb je naast coaching juist ook behoefte aan inhoudelijke kennis? Ook dan kunnen we je coachen. Dit noemen we coaching on-the-job.

Samen bepalen we welke kennis je nodig hebt en op welke wijze we dit kunnen aanvullen. We bepalen jouw doelen en ondersteunen je om deze te halen. We kunnen tijdens het traject ook trainingen en intervisie inzetten, maar bijvoorbeeld ook sparren over vakinhoudelijke zaken. Jij bepaalt.

Tijdens een kosteloos kennismakingsgesprek kijken jij en de coach of er een ‘klik’ is en bepalen jullie samen wat het doel is. Het gesprek kan naar wens plaatsvinden op ons kantoor, jouw bedrijf, neutraal terrein, online of telefonisch.

Samen met je coach bepaal je de gewenste frequentie en de duur van het traject. Dit hangt af van het startpunt en het te bereiken doel. Na het traject ben je in staat jouw ontwikkeling zelf vorm te geven.
Wat brengt intervisie onder begeleiding van een coach op voor ons team?
Intervisie is een georganiseerde collegiale consultatie. Dat betekent dat een groep collega's met elkaar afspreekt om een werkgerelateerde casus te bespreken onder leiding van een intervisor. De intervisor zet diverse werkvormen in, maar er kan ook creatief ingespeeld worden op dat wat in de groep gebeurt. De groepsdynamiek is leidend, niet een werkvorm.

De taak van een coach die ingezet wordt als intervisor is het bewaken van het proces en zorgen voor onderling respect en vertrouwen. In de groepen die we begeleiden zien we veiligheid en saamhorigheid ontstaan. Door het delen van casussen in een veilige setting, leert men elkaar kennen en heeft men oog voor elkaars welbevinden. Het resultaat van intervisie is de waardevolle feedback die de groep elkaar geeft, waardoor ze met meer werkplezier aan de slag gaan. Het is fijn voor iedereen in de groep om zich gezien, gehoord en gesteund te voelen.

Stel uw vraag online

Binnen 1 werkdag nemen we contact met u op

Direct contact

Onze professionals helpen u graag

Altijd op de hoogte

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Kantoor België is verhuisd! Het nieuwe adres is: Franklin Rooseveltplaats 12 bus 6, 8ste verdieping, 2060 Antwerpen

X