Uw kwaliteitssysteem digitaal op maat

Quasydoc

De rol van de kwaliteitsmanager in de voedingsmiddelenindustrie is aan het veranderen, waarbij de kwaliteitsmanager meer en meer de rol krijgt van een procesmanager. Deze veranderende rol vraagt om een efficiënte aanpak voor het verzamelen en interpreteren van kwaliteitsgegevens.

Gratis advies

Contactpersoon

Stel uw vraag online

De voordelen van Quasydoc

  • Dashboard: overzichtelijk en gepersonaliseerd, iedere gebruiker direct inzicht in de relevante gegevens.
  • Signaleringsfunctie: opvolging van de actielijst geborgd.
  • Transparante investering: een vast bedrag per jaar, onbeperkt aantal gebruikers.
  • Alles-in-1: eenmalige invoer van data, inzichtelijk en bruikbaar voor de hele organisatie.
  • Portal: tijdwinst en foutreductie, invoer specificaties door toeleverancier.
  • Puntensysteem: klachten direct gekoppeld aan leveranciersbeoordeling.
  • Modulaire opbouw: per module op te starten, stap voor stap uit te breiden.
  • Integratie: koppeling met GS1, PS in Food en ERP.
Informatie aanvragen
Précon Food - De voordelen van Quasydoc
Veel bedrijven gingen u voor
Vertrouwd door onder andere
Compaxo
Procema
Hello Fresh
All Bakers Taste the difference
Carrefour
Konings
Mexma
Nespresso
TDL Group
AMS
Bidfood
Veelgestelde vragen

Hoe implementeer ik Quasydoc succesvol in mijn bedrijf?
Onze consultants kunnen u helpen de implementatie van Quasydoc tot een succes te maken. Précon heeft hiervoor een implementatieaanpak ontwikkeld, waarbij we Quasydoc stapsgewijs samen implementeren. ‘Samen’ houdt in dat we met medewerkers van uw organisatie kijken hoe we uw proces kunnen optimaliseren. Van hieruit maken we de vertaalslag naar een inrichting binnen Quasydoc, zodat Quasydoc uw dagelijkse proces ondersteunt. Zowel gedurende het implementatietraject als na implementatie evalueren we regelmatig de voortgang, zodat we u op maat blijven ondersteunen wanneer dat nodig is.
Wat kan Quasydoc voor mijn bedrijf betekenen?
Quasydoc biedt een oplossing voor bedrijven die hun bedrijfsprocessen willen optimaliseren en de veiligheid willen borgen. In dit online QA software systeem kunnen de geldende normen, wettelijke verplichtingen en klanteneisen worden beheerst en krijgt de gehele organisatie, van management tot werkvloer, meer grip op de kwaliteit.
Hoe lang bestaat Quasydoc?
Quasydoc is sinds 2004 op de markt en heeft zich sindsdien bewezen als betrouwbare partner voor kwaliteitssoftware. Quasydoc is speciaal ontwikkeld voor en door kwaliteitsmanagers in de voedingsmiddelensector, waarmee het perfect aansluit bij de dienstverlening van Précon. De ervaring van Précon in het opzetten en implementeren van kwaliteitssystemen, kan nu worden ingezet bij het digitaliseren ervan.
Waar wordt de software geïnstalleerd?
De software werkt online, waardoor alle informatie real time en overal te raadplegen is. De aanschaf van een eigen netwerkserver is niet nodig. Quasydoc verzorgt ten alle tijden back ups en up dates voor uw systeem.
Waarom maakt Précon gebruik van Quasydoc?
Onze professionals komen bij klanten regelmatig in aanraking met digitaliseringsvraagstukken. Naast het compliant zijn aan kwaliteitsnormen en wetgeving, speelt het doorvoeren van verbeteringen een steeds grotere rol op de kwaliteitsafdeling. Dé oplossing voor uw digitaliseringsvraagstukken is Quasydoc. Quasydoc is een geïntegreerd software pakket voor de kwaliteitsmanager, waarbij alle kwaliteitsgegevens in één pakket verzameld zijn.
Toon alle veelgestelde vragen

Stel uw vraag online

Binnen 1 werkdag nemen we contact op

Altijd op de hoogte

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief