Inspectierondes

Checklists, zoals de glas- en hygiënerondes, kunnen worden geautomatiseerd. Vooraf wordt bepaald op welke items moet worden gelet tijdens de ronde en of een bepaald item verplicht is om te beoordelen.

Tijdens de ronde door de productieruimten wordt de checklist op een telefoon of tablet zichtbaar gemaakt. De beoordeling kan direct worden geïllustreerd met een foto van de aangetroffen situatie.
Wijs actiepunten direct toe aan een verantwoordelijke medewerker. Koppel actiepunten aan de corrigerende en preventieve actielijst, plan een interventie voor de technische dienst of maak een leveranciersklacht aan.

Doordat de resultaten en acties van de inspectieronde direct gekoppeld worden aan medewerkers, creëert u een uniforme en gestructureerde werkwijze. Daarnaast levert dit al snel veel tijdswinst op ten opzichte van de huidige werkwijze.

Veelgestelde vragen

Kan ik de software inzetten tijdens de hygiëne-ronde?
Uw medewerkers lopen de hygiëne-ronde met een tablet of smartphone en kunnen de bevindingen, eventueel aangevuld met foto’s, direct in Quasydoc invoeren. Doordat de data eenmalig en direct in het juiste format in het systeem ingevoerd wordt, is de eindrapportage direct gereed. Op basis hiervan kunnen de correctieve en preventieve acties direct ingepland worden in uw organisatie.
Is een stabiele internetverbinding noodzakelijk bij het lopen van de hygiënerondes?
Een stabiele internetverbinding in de productieruimte of magazijn is niet noodzakelijk. De checklist kan volledig worden gelopen zonder internetverbinding. Na het lopen van de ronde is een internetverbinding nodig om de resultaten naar Quasydoc te uploaden.

Altijd op de hoogte

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief