Inspectierondes

Checklists, zoals de glas- en hygiënerondes, kunnen worden geautomatiseerd in Quasydoc. Vooraf wordt bepaald op welke items moet worden gelet tijdens de ronde en welke items verplicht zijn om te beoordelen.

Tijdens de ronde door de productieruimten wordt de checklist op een telefoon of tablet zichtbaar gemaakt. De beoordeling kan direct worden geïllustreerd met een foto van de aangetroffen situatie. Bij een negatieve beoordeling kunnen eenvoudig acties worden uitgezet naar een verantwoordelijke medewerker. Dit kan een correctieve & preventieve actie zijn, een éénmalige actie of een interventie door de technische dienst, maar het is ook mogelijk om een non-conformiteit of leveranciersklacht te koppelen aan de bevinding.

U behaalt veel tijdwinst doordat u de resultaten van de ronde gemakkelijk kunt uploaden naar het Quasydoc systeem na terugkomst uit de productieruimten. Verder creëert u een uniforme en gestructureerde werkwijze doordat de resultaten en acties van de inspectieronde direct gekoppeld worden aan de juiste medewerker.

Veelgestelde vragen

Kan ik de software inzetten tijdens de hygiëne-ronde?
Uw medewerkers lopen de hygiëne-ronde met een tablet of smartphone en kunnen de bevindingen, eventueel aangevuld met foto’s, direct in Quasydoc invoeren. Doordat de data eenmalig en direct in het juiste format in het systeem ingevoerd wordt, is de eindrapportage direct gereed. Op basis hiervan kunnen de correctieve en preventieve acties direct ingepland worden in uw organisatie.
Is een stabiele internetverbinding noodzakelijk bij het lopen van de hygiënerondes?
Een stabiele internetverbinding in de productieruimte of magazijn is niet noodzakelijk. De checklist kan volledig worden gelopen zonder internetverbinding. Na het lopen van de ronde is een internetverbinding nodig om de resultaten naar Quasydoc te uploaden.
Hoe werkt het lopen van een inspectieronde?
Als u een inspectieronde loop in productie met uw telefoon of tablet ziet u een lijst met vragen. Bij alle vragen kunt u een score geven, tekst invoeren en eventueel een foto maken. Bij het maken van de vragenlijst wordt bepaald of u verplicht bent om dat te doen.

Altijd op de hoogte

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Kantoor België is verhuisd! Het nieuwe adres is: Franklin Rooseveltplaats 12 bus 6, 8ste verdieping, 2060 Antwerpen

X