Kwaliteits- en verbetermanagement

Voor de borging van de voedselveiligheid is het van belang een continue verbetering te bewerkstelligen. Dit wordt ook geëist vanuit standaarden, zoals BRC, IFS en FSSC 22000. Quasydoc helpt bij het voldoen aan deze norm én meer.

Binnen Quasydoc werkt u met een actielijst vanuit de interne- en externe audits, klachten, HACCP-overleggen, verificaties en hygiënerondes.

Iedere actie kan worden toegewezen aan de medewerker die verantwoordelijk is. De medewerker krijgt een melding en dient het actiepunt af te handelen binnen de gestelde termijn.

Alle verbeteracties zijn overzichtelijk weergegeven voor de kwaliteitsafdeling, waardoor de status van de acties in een oogopslag zichtbaar is.

Periodieke acties kunnen in een jaarplanning worden opgenomen in Quasydoc. Hierdoor krijgt u een herinnering wanneer het tijd is om een interne audit te doen of de maandelijkse inspectieronde te lopen.

Ook kunt u de notulen van vergaderingen in Quasydoc implementeren, waardoor tijdens een audit direct de notulen van het laatste HACCP-overleg getoond kunnen worden.

Altijd op de hoogte

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief