Kwaliteits- en verbetermanagement

Voor de borging van de voedselveiligheid is het van belang een continue verbetering te bewerkstelligen. Dit wordt ook geëist vanuit standaarden, zoals BRC, IFS en FSSC 22000. Quasydoc helpt bij het voldoen aan deze norm én meer.

In Quasydoc werkt u met één actielijst waarin alle acties vanuit de interne- en externe audits, klachten, HACCP-overleggen, verificaties en hygiënerondes zijn samengevoegd.

Iedere actie kan worden toegewezen aan een medewerker die verantwoordelijk is voor de actie. De medewerker krijgt een melding en dient het actiepunt af te handelen binnen de gestelde termijn.

Alle verbeteracties zijn overzichtelijk weergegeven voor de kwaliteitsafdeling, waardoor de status van de acties in één oogopslag zichtbaar is.

Periodieke acties kunnen in een jaarplanning worden opgenomen in Quasydoc. Hierdoor krijgt u een herinnering wanneer het tijd is om een interne audit te doen of de maandelijkse inspectieronde te lopen.

Ook kunt u de notulen van vergaderingen in Quasydoc bijhouden, en acties koppelen aan de agendapunten. Tijdens een audit kunt u dan direct de notulen van het laatste HACCP-overleg tonen en in Quasydoc doorklikken naar eventuele acties.

Altijd op de hoogte

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Kantoor België is verhuisd! Het nieuwe adres is: Franklin Rooseveltplaats 12 bus 6, 8ste verdieping, 2060 Antwerpen

X