Leveranciersmanagement

Uw leveranciers spelen een belangrijke rol in de kwaliteit en voedselveiligheid van uw eindproduct. Daarom is het van belang om informatie en gegevens van deze leveranciers te beheersen en de leveranciers regelmatig te beoordelen.

In Quasydoc bepaalt u zelf waarop u uw leveranciers wilt beoordelen. Per onderwerp kan worden aangeven wie een beoordeling dient te geven, bijvoorbeeld de kwaliteitsmanager of de inkoper.

U heeft met één druk op de knop inzicht in de klachten die de afgelopen periode zijn gemeld aan deze leverancier, zodat u het aantal klachten kunt meewegen in uw beoordeling.

Hetzelfde gemak ervaart u bij het beheer van leveranciersinformatie. Quasydoc signaleert wanneer de verloopdatum van een certificaat nadert, waarna u via Quasydoc direct een verzoek om nieuwe informatie naar de leverancier kunt sturen. Via een beveiligde toegang kan de leverancier dan zelf de meest recente informatie uploaden, zoals certificaten en questionnaires. Quasydoc maakt automatisch een kruistabel waarin u de status van de verschillende certificaten per leverancier kunt terugvinden.

Veelgestelde vragen

Wordt ik herinnerd wanneer ik een leveranciersbeoordeling moet uitvoeren?
Quasydoc biedt de mogelijkheid degene die de leveranciersbeoordeling uitvoert een herinneringsmail te sturen. Hierdoor ben je altijd up-to-date met het beoordelen van je leveranciers.
Is het mogelijk sommige leveranciers frequenter te beoordelen, dan anderen?
Op basis van een beoordeling, is het mogelijk bepaalde leveranciers frequenter of minder frequent te beoordelen. Dit maakt het mogelijk om bijvoorbeeld leveranciers die minder goed presteren frequenter te beoordelen, dan leveranciers waar geen problemen mee zijn.
Welke productcertificaten kan ik opvragen bij de leverancier?
In Quasydoc staat een lange lijst van mogelijke certificaten. U geeft aan welke certificaten u wilt accepteren en vervolgens kan de leverancier deze uploaden.

Altijd op de hoogte

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Kantoor België is verhuisd! Het nieuwe adres is: Franklin Rooseveltplaats 12 bus 6, 8ste verdieping, 2060 Antwerpen

X