Technisch onderhoud

Efficiëntie is van groot belang in productie, zodat zoveel mogelijk output gegenereerd kan worden. Onnodige stilstand door defecte machines is daarom funest, en dit vraagt om een goede planning va onderhoud. De Quasydoc module Technisch onderhoud kan u hierbij helpen.

U maakt een lijst van alle machines en onderdelen met de respectievelijke draaiuren. U stelt een onderhoudsfrequentie vast en een bijbehorende onderhoudsplanning. Quasydoc maakt hiervan een helder overzicht en stuurt de TD-medewerkers herinneringsmails als het tijd is voor onderhoud. Indien de onderhoudsmethodes worden bijgehouden in Quasydoc, is de laatste versie altijd direct voorhanden voor de TD-medewerker. Als tijdens het onderhoud blijkt dat een extra interventie noodzakelijk is kan direct een actie worden aangemaakt.

Met de mobiele app van QD-Tech is het mogelijk om apparatuur met behulp van een barcode te identificeren. Zo registreert u razendsnel uw onderhoudsactiviteiten. Ook kunt u met behulp van QD-tech uw apparatuur vrijgeven en de vrijgave direct aantoonbaar maken. Zo werkt u conform de eisen die worden gesteld in alle kwaliteitsnormen.

Met QD-Tech heeft u de onderhoudsregistratie per machine altijd beschikbaar. Ook genereert u via een automatische tijdregistratie eenvoudig inzicht in de shutdown als gevolg van het onderhoud. Met deze kennis kunt u het preventief onderhoud beter plannen, waardoor de efficiëntie van het productieproces wordt verhoogd.

Altijd op de hoogte

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Kantoor België is verhuisd! Het nieuwe adres is: Franklin Rooseveltplaats 12 bus 6, 8ste verdieping, 2060 Antwerpen

X