Internationale partners voor

Regulatory Affairs

Waar moeten uw bedrijf, producten en etiketten aan voldoen volgens de meest recente wet- en regelgeving? Complex taalgebruik, een veelvoud aan verplichtingen en regelmatige wijzigingen in wetgeving leiden vaak tot onduidelijkheden en misverstanden.

Het voldoen aan de wettelijke eisen vraagt bovendien veel kennis, tijd en ervaring. Tijd die u liever ergens anders aan besteedt.

Précon volgt de wetgeving op de voet. Zo weten we tijdig wat de impact is voor uw organisatie. En helpen we u vandaag om voorbereid te zijn op de dag van morgen.

Grondstof- en specificatiebeheer

De professionals van Précon bieden een toegevoegde waarde bij klanten door het adviseren, begeleiden of ondersteunen bij het specificatiebeheer.

Van het ontwerpen en verbeteren van een geautomatiseerd specificatiesysteem (zoals Quasydoc) tot het ontwikkelen van een op maat gemaakt specificatie- en etiketteringsbeleid.

Onze consultants hebben ruime ervaring met diverse specificatiesystemen, zoals SIM en TraceOne. Ook voor het opstellen van Vital rapportages ter onderbouwing van uw allergenenmanagement bent u bij Précon aan het juiste adres.

Etikettering

Aan de hand van recepturen en specificaties verzorgen onze professionals uw volledige etikettenbeheer. Dit kan variëren van advies en ondersteuning bij het opzetten van declaraties tot en met de volledige label validatie op basis van nationale en internationale wet- en regelgeving.

Ook wettelijk correcte vertalingen van uw etiketdeclaraties zijn aan ons toevertrouwd.

Claims

Volgens de claimverordening zijn bedrijven gebonden aan strenge regels ten aanzien van het gebruik van voedings- en gezondheidsclaims. Deze regels zijn niet alleen van toepassing op de verpakking, maar ook op bijvoorbeeld reclamemateriaal en websites.

Précon heeft de expertise in huis om uw claims en marketingteksten te beoordelen en onderbouwen volgens de actuele wet- en regelgeving.

Afspraak maken

Stel uw vraag online

Binnen 1 werkdag nemen we contact op

Altijd op de hoogte

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief