Van Geloven Wijziging van productielocatie heeft zeker gevolgen voor specificaties en etiketten

Sinds enkele jaren is Précon actief bij snackfabrikant Ad van Geloven. Op dit moment vindt een grootschalig relocatieproject plaats.

De productie van onder andere kroketten en bitterballen van de merken Van Dobben, Kwekkeboom en Laan wordt overgeheveld naar de snackfabriek van Van Geloven in Tilburg.

Als gevolg hiervan zijn aanpassingen aan de specificaties en verpakkingen noodzakelijk. Van Geloven heeft voor de uitvoering van dit project gekozen voor een flexibele oplossing door een expert van Précon in te schakelen.

"De consultant van Précon werkt nauwkeurig en zelfstandig, dit vind ik erg belangrijk. Daarnaast heeft Précon een flexibele instelling. Zo kan de afgesproken capaciteit worden bijgesteld wanneer nodig." Wendy Cox, Teamleider Etikettering & Specificaties Van Geloven

Consultant Alex: “Door de sluiting van een productielocatie en de verhuizing van een aantal artikelen tussen de productielocaties onderling, dient als gevolg hiervan een groot aantal verpakkingen aangepast te worden.

Hiervoor screen ik de verpakkingen op de wettelijk verplichte informatie en of deze informatie voor de nieuwe locatie nog wel courant is. Denk hierbij aan de identificatiemerken welke uiteraard veranderen, maar ook exploitantgegevens, codering van de houdbaarheid en eventuele wijzigingen in receptuur.

Daarnaast wordt de relocatie regelmatig aangegrepen om de verpakking een opfrisbeurt te geven. Wanneer alle informatie compleet en wettelijk correct is, gaat deze naar het ontwerpbureau en de drukker met als eindresultaat een verpakking geschikt voor de nieuwe locatie.”

Om de informatie voor de wijziging van de verpakkingen compleet te krijgen gaat Alex met diverse afdelingen en stakeholders in overleg, zoals de afdelingen kwaliteit en marketing, maar ook het ontwerpbureau en de drukker van de verpakkingen.

Hij zegt hierover: “De verantwoordelijkheid om de vereiste informatie compleet te krijgen maakt deze opdracht zo aantrekkelijk voor mij. Het creëren van korte lijntjes naar de diverse verantwoordelijken maakt dat er snel en effectief gewerkt kan worden. Dit ontzorgt de opdrachtgever en resulteert in een perfect eindresultaat.”

Dat Précon in de afgelopen jaren meerdere keren is ingeschakeld door Van Geloven is voor zowel Précon als de betreffende consultant een bevestiging van een tevreden klant.

Betrokken Professionals

Stel uw vraag online

Stel uw vraag online

Binnen 1 werkdag nemen we contact met u op

Altijd op de hoogte

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Kantoor België is verhuisd! Het nieuwe adres is: Franklin Rooseveltplaats 12 bus 6, 8ste verdieping, 2060 Antwerpen

X